Frissen Fejérből

2022.08.21. 12:24

Szabadbattyán: posztumusz díszpolgári cím Garami Károlynak

Szabadbattyán nagyközség önkormányzatának képviselő-testülete posztumusz díszpolgári címet adományozott néhai Garami Károly általános iskolai tanítónak.

V. Varga József

Garami Károly és családja 1960-ban költöztek Szabadbattyánba, ahol 40 évnyi pedagógus szolgálat után az általános iskola igazgató-helyetteseként vonult nyugállományba. Jómaga és családja is megbecsült, tisztelt és szeretett tagja volt Szabadbattyán lakóközösségének. A ma élő generációk közül is sokan emlékeznek rá, tisztelettel és szeretettel beszélnek róla, kiemelve emberséges, segítőkész jellemét – állt a laudációban.

A díszpolgári címmel járó díszoklevelet és bronzplakettet az ünnepi megemlékezésen adta át Szabó Ildikó polgármester néhai Garami Károly gyermekeinek.

A művelődési házban megrendezett ünnepségen a történelmi egyházak képviselői megáldották és megszentelték az új kenyeret. A műsorban közreműködött a szabadbattyáni Sárrét Néptáncegyüttes és a polgárdi Clara Voce Vegyes Kar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában