Ügyfélszolgálat is szünetel

2022.08.17. 15:00

Nem lesz hulladékszállítás szombaton a Depóniánál

Nem lesz lakossági hulladékszállítás 2022. augusztus 20-án, szombaton - tájékoztatott a Depónia Nonprofit Kft. Az ünnep miatt zárva tart Székesfehérváron az ügyfélszolgálat, és a Palotai úti hulladékudvar is. Szintén nem nyit ki szombaton a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgy Hulladékkezelő Központ sem. A többi napon a nyitvatartás és a hulladékszállítás is a megszokott rendben zajlik. Augusztus 20-án zárva tart Székesfehérváron a DEPÓNIA ügyfélszolgálata, a Palotai úti hulladékudvar, valamint a csalai hulladékkezelő is.

Nem lesz lakossági hulladékszállítás 2022. augusztus 20-án, szombaton - tájékoztatott a Depónia Nonprofit Kft. Az ünnep miatt ugyancsak zárva tartanak az ügyfélszolgálatok, illetve a Palotai úti, a csákvári, valamint a pilisvörösvári hulladékudvarok is. Szintén nem nyit ki 2022. augusztus 20-án, szombaton a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgy Hulladékkezelő Központ, továbbá ezen a napon szünetel a veszélyes és fémhulladék (pl. elektronika, TV, monitor, hűtőberendezés, festék és akkumulátor) átvétele is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában