Frissen Fejérből

2022.08.21. 12:09

Lepsény: díszpolgári címet kapott Kovenczné Vass Erzsébet

Lepsényben Szent István királyunkra és a keresztény magyar állam évezredes fennállására emlékeztek. A települési elismeréseket a művelődési házbeli ünnepségen adták át.

V. Varga József

Forrás: Pexels

Lepsény nagyközség önkormányzatának képviselő-testülete díszpolgári címet adományozott Kovencz Kornélné Vass Erzsébet nyugdíjas ápolónőnek. A kitüntetett ahol dolgozott, csak elismerést kapott, a lepsényiek büszkék arra, hogy a falu jó hírét tovább vitte a település határain túlra is. Kovenczné Erzsike követhető példa, kiválóan dolgozó, közösséget építő lelkes lokálpatrióta!

Lepsényért kitüntető plakettet vett át Dervalics Ferencné Gitta, az Esthajnal Nyugdíjas Klub elnöke, Harsányiné Oláh Vera, a Lepsényért Közalapítvány elnöke, Kiss Péter, a mezőszentgyörgyi Eötvös Károly Művelődési Ház és Könyvtár igazgatója és Somodi József vállalkozó.

Az Év pedagógusa díjat Kiss József Béla és Szabóné Koronczai Krisztina, az Év óvodapedagógusa díjat Kovács Jánosné kapta. Kitüntető oklevelet tizenheten vehettek át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában