Kulturális és egyéb programok

2022.08.11. 08:30

Fényfestés is lesz a Zámolyi Napokon

Szerda este kiállításmegnyitóval vette kezdetét az idei Zámolyi Napok programsorozat, amely egészen szombatig kínál kulturális és egyéb programokat az érdeklődőknek.

Borsányi Bea

Az arcfestés minden évben nagyon népszerű

A legtöbbre természetesen szombaton kerül sor. Idén sem marad el a jubiláló házassági évfordulósok köszöntése, csütörtökön 16 órakor köszöntik őket a Csoóri Sándor Művelődési Házban. A Zámolyi Napok hivatalos megnyitójára pénteken 17 órakor kerül sor a romtemplomnál, ezt követően hagyományosan zászlókkal díszítik fel a Kossuth utcát. A Magtárnál 18 órakor kezdődik a közösségi piknik, ahol a Méhkas Aula Egyesület üvegfestő workshopot is tart. A program 20 órakor fotókiállítás-megnyitóval folytatódik, majd 21 órakor a Magtár falára vetített fényfestéssel emelik az est hangulatát. Szombaton 9 órakor emlékfaültetéssel indul a nap a Petőfi utcában. A látványos programokra kora délutánig kell várni. A traktorok és veterán autók felvonulása 13.30-kor indul a Magtártól a focipályára, ahol többek között erős ember és asszony verseny, traktoros ügyességi verseny, táncbemutató, koncertek és más színpadi programok – így pl. vásári komédia is – lesznek. Az idei kitüntetéseket 16.30-kor adják át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában