Frissen Fejérből

2022.08.30. 15:27

Fehérvári szakember az országos szervezet élén

Országos szervezet élére nevezték ki Tisztl Henriket, az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetőjét, aki fehérvári hivatása kiegészítéseként tekint az új feladatokra.

Héjj Vivien

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Magyar Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesületének elnökévé nevezték ki az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ vezetőjét, aki korábban sikeresen koordinálta az egyesület közép-dunántúli régióját. A központ munkája az elmúlt években, a pandémiás időszakban és az orosz-ukrán háború okozta menekültválság idején még jobban felértékelődött. A szervezett a közelmúltban is számos alkalommal szervezett gyűjtést a nehéz helyzetben lévők megsegítésére.

Az országos egyesület elnöki feladatait ez idáig Takács Imre látta el, aki 32 éve vezette sikeresen a családsegítő és gyermekjóléti szervezeteket tömörítő egyesületet. Az új elnök, Tisztl Henrik már korábban is aktív szerepet vállalt az egyesület életében, s kinevezése kapcsán úgy fogalmazott, megtisztelő számára, hogy őt választották elnöknek a következő négy évre, hiszen eddig is fontosnak tartotta, hogy ne csak a helyi, hanem az országos tendenciákkal és folyamatokkal is tisztában legyen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában