Frissen Fejérből

2022.08.19. 16:34

Elhalasztják a Koronázási Szertartásjáték előadásait

A Vörösmarty Színház közleménye szerint a várható kedvezőtlen időjárás miatt egy héttel később tartják meg a Koronázási Szertartásjáték előadásait. A már megváltott jegyek az új időpontra érvényesek.

Héjj Vivien

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az időjárás közbeszólt: elhalasztják a Koronázási Szertartásjáték előadásait. A Vörösmarty Színház az alábbiakról tájékoztatta közönségét: „Mérlegelve a kiszámíthatatlan meteorológiai helyzetet – szem előtt tartva nézőink és alkotó stábunk biztonságát – azt a felelős döntést hoztuk, hogy elhalasztjuk a X. Koronázási Szertartásjáték minden előadását.”

A pótlásra az alábbiak szerint kerül sor: az augusztus 19-i előadást augusztus 26-án, az augusztus 20-i augusztus 27-én, az augusztus 21-i pedig augusztus 28-án kerül közönség elé. A kezdés időpontja mindhárom alkalommal 21 óra. A már megváltott jegyek a jelzett új időpontra érvényesek.

Kérdés esetén a színház munkatársai további információval szolgálnak augusztus 22-től munkanapon 10-18 óra között a 22/503-503-as telefonszámon és a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában