Tévedtek az országos napilapok

2022.08.05. 17:31

Álhírek és féligazságok a Bormúzeum étterem körül

Országos, nagy olvasottságnak örvendő gazdasági szaklapok is foglalkoztak azzal a bejelentéssel, mely szerint bezár a nagy múltra visszatekintő Bormúzeum étterem, ami megingathatja a tulajdonos szerepét a piacon. Felhívtuk a céget, és szerencsére jó híreket kaptunk.

Palocsai Jenő

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Sokan olvashatták országos internetes portálokon, nyomtatott sajtóban és persze a mindenttudó közösségi oldalakon, hogy leszedi az utolsó terítéket is, és bezár a Bormúzeum étterem Móron. A szakújságok egy része azt is sugallta a cikkekkel, hogy a tulajdonos, vagyis a Molnár Pál vezette cég meggyengülése, illetve a rezsiemeléssel kapcsolatos világvége-hangulat szerepel a háttérben. Mivel ez a vendéglátó egység évtizedek óta fennáll, még ha több tulajdonosváltás is történt a hosszú idő alatt, így is fontos a helyiek és a turizmus számára, ezért megkerestük a Paulus Borház marketing vezetőjét. 

Diós Mátétól megtudtuk, hogy az információknak csupán egy része igaz, vagyis valóban bezárja a boltíves mélységbe vezető ajtaját az étterem, de ennek semmi hatása nincs a cégre, ugyanis a Paulus Borház és vezetője, Molnár Pál továbbra is halad a magának előre kijelölt úton, és csak a jelenlegi üzemeltető szünteti be Móron a tevékenységét. 

A távozó vállalkozó két éven át üzemeltette az éttermet és most visszaadta a kulcsokat a tulajdonosnak, aki természetesen új partnert keres, hogy a patinás név és a sokak által kedvelt étterem tovább működhessen. 

Természetesen megkérdeztük Diós Mátét azzal kapcsolatban, hogy miben reménykedhetnek a helyiek, mikor kerülhet újra ropogós fehér abrosz, teli tányér és friss bor a hűvös boltív alatti asztalokra? A marketingvezető elmondta: – Nagyon szeretnénk, ha ez minél előbb megtörténne, de bárhogyan is alakul, bízunk abban, hogy ha máskor nem, hát karácsonykor már újra együtt ünnepelhetünk a régi és a jövőbeli vendégeinkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában