Frissen Fejérből

2022.08.24. 18:00

Zárva maradnak egyes fehérvári belvárosi helyek a csütörtöki meccs miatt

FMH

A Damniczki cukrászda a tervek szerint holnap is várja a vendégeket

Fotó: FMH

Arról korábban már beszámoltunk, hogy a csütörtöki labdarúgó mérkőzés miatt milyen forgalmirend-változásokra és korlátozásokra kell számítani a holnapi nap folyamán. Most azonban úgy tűnik, hogy a belvárosi vendéglátóhelyek egy részéről is le kell mondanunk csütörtökön.

– Tájékoztatunk benneteket, hogy a holnapi focimeccs miatt a többi belvárosi vendéglátóhellyel egyeztetve az üzlet és a vendégeink biztonsága érdekében azt a döntést hoztuk, hogy a Belvárosi Krém üzletünk a holnapi napon, azaz 2022.08.25. napján egész nap zárva tart! – olvasható a cukrászda közösségi oldalán. Mint írják, az uszoda mellett található üzletüket ez a döntés egyelőre nem érinti, azonban napközben, amennyiben szükségessé válik, előfordulhat, hogy korlátozzák a nyitvatartást.

Szintén a közösségi médiában olvasható, hogy a szintén a Fő utcán található Damniczki Cukrászda egyelőre nem tervezi a bezárást. Megkérdezzük a belvárosi vendéglátóhelyek egy részét, ők hogyan döntöttek a holnapi nyitvatartással kapcsolatban, tapasztalatainkkal pedig hamarosan frissítjük cikkünket.

Frissítés:

Nemrégiben már portálunkon is olvashatták Cser-Palkovics András polgármester azon tájékoztatását, miszerint a német szurkolók egy része a Belvárosban gyülekezik majd, és várhatóan 14:00 óra körül indulnak el a Várkorút – Prohászka út – Mártírok útja vonalon az Új Váralja sori szurkolói zónába, majd onnan a mérkőzés előtt a stadion felé. Ezzel kapcsolatban a városi szóbeszédben már sok mindent lehetett hallani. Vannak, akik szerint 12:00 órakor gyülekeznek a kölni drukkerek, és néhányan azt is tudni vélik, hogy mennyi rendőr lesz majd jelen a Fő utcán. Nem biztos forrásból, de úgy tudjuk, hogy várhatóan 10 000 német érkezik Székesfehérvárra.

Éppen ezért a Belvárosban a szurkolók nagy számú jelenlétével kell számolnunk, ami érinti a vendéglátóhelyeket is.

Információink szerint a Pátria Kávéház és Étterem ebédidőben biztosan zárva lesz, sem a teraszon, sem a belső térben nem fogadnak vendégeket, majd csak később, a délutáni, kora esti órákban nyitnak ki. Úgy tudjuk a Perte Bistro egész nap várja majd a vendégeket és ezt tervezi a Frei Cafe is, de ha szükségessé válik, egy időre akár be is zárnak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában