Frissen Fejérből

2022.07.12. 14:00

Velencei táblakáosz - Kétszer jelzett információk

Izgalmas és egyelőre érthetetlen táblamegoldással találkoztunk Velencén az M7-es autópálya budapesti lehajtójánál.

S. Töttő Rita

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Egymástól csupán pár centiméternyi távolságra két teljesen egyforma táblasort láthat az autós: egy 30 km/órás sebességkorlátozásra, valamint egy kötelező haladási irányra vonatkozót. A helyiek inkább csak szórakoznak a látottakon, de azért mégiscsak kérdéses: erre vajon miért van szükség? Információink szerint  a képen látható szakasz a Budapest-Balaton kerékpárút része, építtetője a NIF Zrt. Maga az út azonban önkormányzati tulajdonú. 

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Úgy tudjuk, a kerékpárút építéssel összefüggésben kerültek ki  a frissen aszfaltozott részre új, más méretű táblák. A kérdés azért mégsem csak költői, hogy miért volt szükség egymás mellé tenni két teljesen egyforma táblasort? Megkerestük kérdéseinkkel a NIF Zrt-t és az önkormányzatot is. Válasz esetén eláruljuk a részleteket... 

Frissítés

A NIF tájékoztatása szerint a Budapest-Balaton kerékpárút Tordas-Velence szakaszán – ahol a kép is készült – jelenleg az építési projekt lezárásával kapcsolatos folyamatok zajlanak, mint például hibajavítások, forgalomba helyezési eljárás. A jelzett hiba a kivitelezést végző vállalkozó felé kiadott hibalistán szerepel, azt javítani fogják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában