Frissen Fejérből

2022.07.24. 19:55

Több mint 700 főt látott vendégül a kőszárhegyi cég

A hétvégén hatodik alkalommal rendezték meg a Családi Napot a Simon Műanyagfeldolgozó vállalatnál.

Hajdú Marianna

Több mint hétszáz vendéget vártak a családi napra a Simon cégnél

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

A teljes egészében magánkézben lévő, mára Fejér megye egyik legjobban prosperáló cége nemcsak a vevői igényekre fordít maximális odafigyelést, de dolgozóik ugyanennyire fontosak a cég vezetésének. A XXI. századra jellemzővé vált “létszámban mérni a munkaerőt” filozófia egyáltalán  nem otthonos gondolat a Simon műveknél. A 2015-ben először megszervezett Simon Családi Nap mára már hagyománnyá vált, amit a járvány okozta két év kihagyás sem tudott csorbítani. Jellemzően a cég vezetése ilyenkor az egész napot ennek az alkalomnak szenteli. A kora reggeli óráktól várja a kollégákat és családtagjaikat.

Az egészen aprók is megérkeztek a reggelire
Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

A reggelihez külön catering szolgáltatta a hideg teát és virslit. Amíg a korán érkezőket azonnal a reggelizőasztalokhoz kalauzolták, a kinti helyszíneken már lázas készülődés folyt. A főzőverseny résztvevői szorgoskodtak a felállított asztalok és a már éledező tűz mellett. Nem volt könnyű dolguk az amúgy is rekkenő hőségben. 

A sportpályán futball-mérkőzések zajlottak, a pálya mellett vizes csúszda, óriás mászófal és egyéb felfújható játékok várták a gyerekeket és a játszani vágyó felnőtteket. A kihelyezett csocsóasztal egy percig sem volt elhagyatott.

A retró játék még mindig képes meghódítani a gyerekeket
Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

Ezen kívül nem maradhatott el a legkisebbek kedvence, az arcfestés, a csillámtetkó és a játszóház sem. Az érdeklődőknek üzemlátogatást is szerveztek.

A főzőverseny csapatai sem dolgoztak hiába, amit kifőztek, a zsűrizés után a vendégek tányérjára került.

Hamarosan a babgulyás is elkészült Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

A családi nap a legalkalmasabb a törzsgárda jutalmak kiosztására. Idén 5, 10, 15 és 20 éves jutalmakat is átadásra kerültek. 

A már korábban felállított sátorban, a színpadon reggel a Szabadbattyáni Általános Iskola ugrókötélcsapata mellett a Happiness Tánc Sport Egyesület tartott bemutatót, a mozgalmas napot este Oláh Gergő fellépése zárta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában