Frissen Fejérből

2022.07.05. 16:34

Évtizedes szolgálat elismeréseként kaptak Szolgálati Jelet a Katasztrófavédelem munkatársai

„Magyarország szolgálatában a biztonságért” – hangzik a katasztrófavédelem jelmondata. Tíz éves szolgálata méltatásaként a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság több munkatárának is Szolgálati Jelet adományozott a belügyminiszter a közelmúltban – számolt be honlapján a szervezet.

Kecskés Zoltán

Forrás: Archív / Katasztrófavédelem

Az eredményes munkája elismeréseként Bégányi Renáta tűzoltó alezredes, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség iparbiztonsági felügyelője, Egerszegi Andrea tűzoltó zászlós, a martonvásári járás katasztrófavédelmi megbízottja, Pete Dóra tűzoltó főhadnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági osztály munkatársa, Sebestyén Péterné tűzoltó törzszászlós, a Humán Szolgálat munkatársa, Sverteczki Gabriella tűzoltó zászlós, a móri járás katasztrófavédelmi megbízottja, Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, az igazgatóság szóvivője és Szávó-Szabó Dóra tűzoltó főhadnagy, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség munkatársa vehetett át elismerést.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában