Frissen Fejérből

2022.07.01. 14:04

Elismerték a fehérvári bajtársak munkáját

A székesfehérvári mentőszolgálat munkatársai közül idén öten kaptak elismerést az ott dolgozó bajtársakért létrehozott ResQ Székesfehérvár Alapítvány jóvoltából. Az idei évben az év dolgozója címet Dreskáné Sütő Ágnes vehette át az alapítvány képviselőitől.

Kecskés Zoltán

Dreskáné Sütő Ágnes fődíjazott mellett (képünkön, jobbról a második), Fejes József (mentőtechnikus, gépkocsivezető), Nátrán Szabina (szolgálatvezető), Kosaras Gábor (mentőtechnikus, mentőápoló) és Szabó Andrea (mentőtiszt) munkáját ismerték el.

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Nyolc éve dolgozom a mentőállomáson, adminisztrátori és HR feladatokat is ellátok. Ez a mostani kitüntetés abszolút meglepetésként ért. Nagyon megtisztelő! – fogalmazott a fődíjazott.

A meghitt és családias hangulatban telt díjátadón Fodor Ádám Örs elnök hangsúlyozta, hogy az alapítvány megalakulásakor a szervezet célként tűzte ki maga elé a mentő bajtársak munkájának elismerését, aminek igyekeznek megfelelni. A megbecsülés jeléül pedig a Semmelweis-nap apropóján, kisebb ajándékkal kedveskedett az alapítvány elnöke és az egyik alapítója, Klupács Péter. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában