Játszótérrel lettek gazdagabbak

2022.06.25. 07:10

Újabb ajándékot kaptak a szabadbattyáni gyerekek

A gyerekek nagy örömére átadták az új játszóteret pénteken délután, amit a kicsik azonnal birtokba is vettek.

Hajdú Marianna

A műsorba nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is örömmel kapcsolódtak be

Forrás: Önkormányzat

Az átadóünnepséget Major Dorina, a Szabadbattyáni Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár ­munkatársa nyitotta meg. Ezt követően Szabó Ildikó, Szabadbattyán polgármestere köszöntötte a gyerekeket és a szülőket.

Örömének kifejezése mellett, felhívta a szülők figyelmét az önfeledt időtöltés veszélyeire is. Arra kért mindenkit, hogy a játszótér használata közben figyeljenek annak rendeltetésszerű használatára. Ne feledkezzünk meg a gyerekek biztonságáról, és természetesen vigyázzunk az új játszótérre, hogy minél tovább és minél többen élvezhessék.

A részben a Magyar falu programban elnyert pályázati támogatásból megvalósított új gyerekjátszótér kerítéssel és árokkal lett körbevéve a gyerekek biztonsága érdekében. A nyári melegben árnyas fák biztosítják a gyermekek kellemes időtöltését. A játszóteret elsőként a kicsiknek szánták, de folyamatosan alakítják ki a nagyobb gyerekek számára a korosztályuknak megfelelő és igényeiket kielégítő másik játszóteret. Ennek a térnek a megvalósítását szintén pályázati pénzből kívánja majd az önkormányzat megvalósítani. Az átadási ünnepségen Andi bohóc szórakoztatta a gyerekeket és szüleiket egyaránt, akik a mókába ugyan­olyan szívesen bekapcsolódtak, mint a kicsik.

Az ünnepség végén a gyerekeket finomságokkal és frissítőkkel vendégelték meg. Meglepetésként még egy fagylaltoskocsi is begurult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában