Tiszta és ápolt környezet

2022.06.08. 08:00

Új fűnyíró traktor szépíti Kulcsot

Kommunális eszközök beszerzésére nyert pályázati forrást az önkormányzat. Az eszközök a település közterületeinek rendben tartását segíthetik a jövőben, így újabb lépést tehet a település a tiszta és ápolt környezet felé.

Héjj Vivien

Az eszköz átvételének pillanata, középen Jobb Gyula polgármester

Forrás: Önkormányzat

Minden települést meghatároz a róla kialakított első benyomás, vagyis az az összkép, amelyet elsőként a közterületek jellege ad az odalátogatók számára, mindezek mellett a települések környezete egyúttal nagyban befolyásolja az ott élő családok életminőségét is.

A Magyar falu program kommunális eszközök beszerzésére kiírt pályázatának célja a belterületi közterületek rendezettségének támogatása, feltételeinek javítása és a megfelelő eszközállomány biztosítása. A program lehetőséget ad az önkormányzatok számára a közterület fenntartását biztosító eszközök beszerzésére.

Kulcs önkormányzata 2,3 millió forintos pályázati támogatást kapott, melyből új fűnyíró traktorok vásárlására nyílt lehetősége a településnek. Az eszközök hadba állításával a település újabb lépést tehet a tiszta és ápolt környezet eléréséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában