Frissen Fejérből

2022.06.13. 07:00

Színes programok várták a családokat a Csónakázó-tó partján (videó)

Vasárnap délután fantasztikus hangulatú piknikre invitálták az érdeklődőket 15 és 19 óra között a Csónakázótó partjára.

Hajdú Marianna

A hatalmas buborékok a szivárvány minden színében játszottak

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Játékos családi programokkal készültek az SZKKK Fürdő sori épülete körül a résztvevőknek. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében került sor családi piknikre, mely különféle kreatív kézműves-foglalkozásokkal örvendeztette meg a kilátogatókat a remek helyszínen. A gyerekek elmélyülten alkottak az asztalok mellett. Papírvirágok és fonalképek készültek minden színben és formában. Gipszfigurák alakultak a szorgos kezek között szép számmal, a gyöngyfűzésben nemcsak a kislányok, de a kisfiúk is meglepően ügyesek és kreatívak voltak.

 Remekbe szabott ékszerek születtek mindenkinél. A barátok saját készítésű, különleges barátságkarkötővel is meglephették egymást. Az ecsetet kedvelők festettek, de egy hófehér abroszt is tele lehetett rajzolni filctollal. 

Akit az asztaloknál folyó kézműveskedés nem tudott kellőképpen lefoglalni, ügyességi játékokban próbálhatta ki rátermettségét. Ők bowlingozhattak vizespalackokkal, miközben mások – egy furfangos eszköz segítségével – óriásbuborékokkal lepték el a tópartot. 

A kalandvágyók kincskeresésre indulhattak, a bátrabbak viszont kipróbálhatták a gólyalábon járás fortélyait. Fél négytől Kamarás Emese zenés, interaktív foglalkozásra csábította gyerekközönségét, ahol együtt dalolhattak, játékosan mókázhattak a kicsik az előadóval. A kora este beköszöntével már az idősebb korosztályt célozták meg. Hat órától a Groovehouse szolgáltatta a piknik záróbuliját.

Elmélyült munka folyt az asztaloknál
Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában