Frissen Fejérből

2022.06.28. 15:46

Szárnyát szegik a repülő kukáknak Úrhidán

Korábban írtunk arról a kényes témáról, hogy sok esetben van panasz a szemétszállítást végző kollégákkal.

Hajdú Marianna

Forrás: Shutterstock

A kukák rossz helyre kerülnek, általában az utca közepére, ahol vagy zavarják a forgalmat, vagy az arra járó autók összetörik a hanyagul kezelt edényeket. A legtöbb esetben mégis az ürítést végző munkások nemtörődöm hozzáállása eredményezi a hulladékgyűjtők rongálódását.

Megkerestük az illetékeseket és a következő választ kaptuk:

“Társaságunknak fontosak a visszajelzések, hogy az esetlegesen felmerülő problémák mihamarabb megoldásra kerüljenek.  Jelzését továbbítottuk a Szállításvezető részére, aki felhívja a kollégák figyelmét a pontosabb és figyelmesebb munkavégzésre, hogy az edényzetek a továbbiakban ne az útra kerüljenek lehelyezésre. Amennyiben a kollégák által sérülés keletkezik az edényzetekben, kérjük az ügyfeleket, hogy minden esetben írásban jelezzék a problémát. Ügyfeleink a bejelentéseket meg tudják tenni elektronikus úton az [email protected] e-mail címre, postai úton a 8154 Polgárdi, Szabadság u. 26.-os levelezési címre, illetve akár személyesen ügyfélszolgálatainkon keresztül. Ügyfélszolgálati helyeinkről bővebb információt honlapunkon találnak (www.vertikalzrt.hu ). A beérkezett panaszok kivizsgálásra kerülnek a kárkezelési szabályzat szerint, mely alapján az okozott kár kompenzálásra vagy megtérítésre kerül. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a jövőben hasonló problémák ne forduljanak elő, a szállítás zökkenőmentesen történjen. Az eddigi kellemetlenségekért az ügyfelek szíves elnézését kérjük!"

Kapcsolódó: 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában