Feljelentést tettek

2022.06.07. 19:49

Rongálás történt Perkátán az éj leple alatt

Eddig ismeretlen tettesek az éj leple alatt a földdel tették egyenlővé a perkátai snookball – magyarra fordítva biliárdfoci – pályát. A települést elszámolási kötelezettség terheli, az elkövetőket keresik.

Héjj Vivien

Forrás: Illusztráció

A település kommunikációs csatornáin futótűzként terjedt a hír: június első napjaiban súlyos rongálás történt a településen.

– Reggelre virradóra a műfüves pálya melletti snookball – magyarul biliárdfoci – pályát vandálok a földdel tették egyenlővé. A pálya állami támogatásból valósult meg, ezért elszámolási kötelezettségünk van vele a Magyar Államkincstár felé – tájékoztatott közleményében Oláh István ügyvivő alpolgármester, aki kiemelte, nem hagyja szó nélkül a településen a vandalizmus elszabadulását, ezért az eset kapcsán ismeretlen tettes, illetve tettesek ellen feljelentést tett.

Mindezeken túl a település vezetője arra kéri a lakosságot, jelentkezzen, aki bármilyen érdemi információval tud szolgálni a kastélykertben történt rongálással kapcsolatban. A polgármester közleményében kiemelte, a bejelentő személye védettséget élvez.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában