Frissen Fejérből

2022.06.15. 07:10

Péntektől indulhat a játszótéri móka Fehérváron

A régen várt dátum megérkezett, ezzel együtt kijelenthetjük, a város egyik legújabb játszóterét hamarosan birtokba vehetik az örökmozgó gyerekek. A sok kérdést felvető építmény hivatalos átadójára június 17-én kerül sor.

Héjj Vivien

Forrás: FMH-Archív/FG

Bizton állíthatjuk, hogy megannyi gyermek sétál el nap mint nap a János vitéz parkban épült új játszótérkomplexum mellett. Vágyakozó pillantásaikon keresztül bizonyára többen elképzelték már, mekkora élmény lesz lecsúszni a kanyargós citromsárga csúszdán, és milyen élmények várnak rájuk a kötelek és mászókák birodalmában. 

A közösségi média felületein a szülők részéről is rendre felmerült a kérdés: mikor vehetik birtokba a gyerekek az új közösségi teret? Örömmel számolhatunk be róla, hogy a kérdésre immár konkrét válasszal szolgálhatunk: Farkas László önkormányzati képviselő lapunk érdeklődésére elmondta, a játszótér hivatalos átadójára június 17-én, pénteken 13.30 órakor kerül sor, ezt követően hivatalosan is birtokba vehetik a gyerekek az új játszóeszközöket. 

Habár az autóbusz-állomás közelsége és a korlátozott mennyiségű árnyékos terület miatt az új eszközök vegyes fogadtatásban részesültek, a gyerekek egészen biztosan élvezni fogják az új játékbirodalom elemeinek felfedezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában