Frissen Fejérből

2022.06.29. 10:02

Mindenkinek sikerült időben kijutni a szabadbattyáni toronyból

A hétvégi múzeumok éjszakája több településen is alkalmat teremtett egy kis kikapcsolódásra.

Hajdú Marianna

Forrás: Művelődési Ház

A település legnevezetesebb épülete a török korból fennmaradt Kula őrtorony, szombaton, egy estére szabadulószobává vált. A szabaduló játék évek óta nagy népszerűségnek örvend leginkább a fiatal korosztály számára. 

Előzetes regisztráció mellett lehetett csatlakozni a Szabadbattyáni Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár által szervezett mókához. Családoknak, baráti társaságoknak, de még munkahelyi kollektíváknak is lehetőségük volt Indiana Jones kincsét keresni. 

Meghatározott időn belül, logikai vagy ügyességi feladatok segítségével kellett a feladatot teljesíteni. Összesen 10 csapat vehetett részt a kincskereső szabadulásban. 

Nemcsak helyiek jelentkeztek, de a környék településeiről is sokan érkeztek megméretni magukat. Az egyik legnagyobb csapat három családból tevődött össze, szülők és gyermekek együtt, jó hangulatban oldották meg a feladványokat. 

A jó hír az, hogy mindenki ki tudott szabadulni a toronyból nem lett fogságra ítélve.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában