Frissen Fejérből

2022.06.02. 09:25

Közlekedési rajzpályázat eredményhirdetése Dunaújvárosban

A versenyen induló óvodások és kisiskolások közül 22 gyermek vehetett át különdíjat.

police.hu

Forrás: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság által meghirdetett, óvodásoknak és kisiskolásoknak kiírt, „Közlekedjünk okosan, biztonságosan” elnevezésű rajzpályázatra 69 gyermek készített rajzot. A verseny eredményhirdetése és díjátadója 2022. június 1-jén 10 órakkor került megrendezésre a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola aulájában, ahol a rajzokat ki is állították. 

Az indulók közül a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság és Rohonczi István (ROHO) rajztanár és képzőművész közösen 22 művet választott ki, melyeket külön jutalomban is részesítettek, azonban a díjátadón minden lelkes kis művész baleset-megelőzési ajándékcsomagban részesült, melyeket Németh Miklós rendőr alezredes, illetve Kőhalmi László rendőr főtörzszászlós a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály osztályvezetője, valamint helyettese, Tóth Györgyné, az iskola igazgatónője, Rohonczi István képzőművész és rajz szakos tanár adott át.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában