Eddig sem unatkozhattunk

2022.06.05. 18:08

Izgalmas programokkal vár vasárnap este is a Vál-völgyi Zsúr (képgalériával)

Zsohár Melinda

Forrás: Zsohár Melinda

A családok ünnepi bulijának is nevezhető 6. Vál-völgyi Zsúr az alcsúti kastélykertben. Rengeteg gyerek vette birtokba a romantikus parkot, a portikusz előtti nagyszínpadon pedig könnyűzenei nagyágyúk léptek fel két napon át. Még várják a vasárnap este attrakcióit: Pápai Joci este 7-kor, a Melody Maker 20 óra 20-kor indít. Az Edda Művek 21 óra 15 perckor foglalja el a színpadot, s Havasi Balázs koncertshow-ja indul éjjel 11-kor, amire sokan érkeznek messzebbről is. 

Két év kényszerű kihagyás után gazdag programkínálattal vártak minden korosztályt, a sok, gyermekeknek szóló játék és zene mellett mai és örökzöld dalokkal, együttesekkel. Szombaton éjjel Demjén Ferenc, a magyar kortárs könnyűzene fényes csillaga varázsolta el a közönséget élő koncertjén! Nem play back, hanem most is ragyogó hangján hallhatták tőle felejthetetlen dalait.

A kápolna előtt csöndes üldögélésre invitáltak, kézműves ételek, italok, kicsi zenés színpad várta a csupazöld park efféle időtöltésre vágyóit. A kápolnában Csepeli Oxána és Ágh Gyula Mihály festményeiből és Fekete Ildikó tojásfestő népművész gyönyörű hímeseiből nyílt kiállítás. Szombaton fellépett az Azahriah, az Irigy hónaljmirigy, Csordás Tibi és Kis Grófo, vasárnap délután Nótár Mary. 

A környezet csodaszép, az eső szombaton hajnalban üdítette fel a parkot, utána napsütésben fürdött minden. Este langyos levegő cirógatta a muzsikával felhevült közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában