Frissen Fejérből

2022.06.28. 16:12

Ideiglenes „szökőkút" települt a Jávor Ottó térre (videó)

„A közösségi média nem hibabejelentő felület!" Az idézett mondatot Bozai István városgondnok mondta lapunknak arra reagálva, hogy meghibásodott egy locsolófej a Jávor Ottó téren.

Kecskés Zoltán

Mint kiderült, azonban nem a nyári forróság okozta a műszaki hibát és vele együtt az ideiglenes szökőkutat, hanem idegenkezűség.

A városgondnok lapunknak elmondta, hogy a múlt tapasztalatából kiindulva kevésbé tartja valószínűnek, hogy az elkövetőt, vagy elkövetőket kézre keríthetik, abban viszont bízik, hogy a jövőben nem lesz hasonló eset. Egyúttal megköszönte a lakosság együttműködését is, hogy a közösségi médiában feltöltött videót követően megtették a szükséges bejelentést a munkatársaik felé, akik elhárították a hibát. Egyben azt is kérte, hogy a jövőben mindez fordítva történjen: -Kérem, előbb a városgondnokság felé jelezzék a polgárok az észrevételüket, hogy a kollégák mihamarabb értesüljenek és reagálni tudjanak ezekre panaszokra. A közösségi média nem hibabejelentő felület, így vagy eljut az információ hozzánk, vagy nem. Ennek a kiküszöbölésére fontos, hogy panaszukat a hibabejelentő oldalon, vagy a Székesfehérvár APP-on keresztül tegyék. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában