Frissen Fejérből

2022.06.01. 07:16

Családi- és gyermeknap volt a pázmándi óvodában

Hatalmas népünnepélyt rendeztek a pázmándi Pitypang óvoda gyermekeinek és szüleinek az intézmény dolgozói. A családi délutánt összevonták a gyermeknappal, így a nagymamák, a nagypapák, a testvérek, a szülők, leendő óvodások, és a falu apraja-nagyja is élvezhette a szép napsütésben az élményeket, programokat.

E. Várkonyi Péter

Forrás: E. Várkonyi Péter

Volt itt csaknem minden, ami egy kisgyermeknek boldogságot jelent: ugrálóvár, udvari játék, tombola, csillám tetoválás, mászóka, hinta, galambreptetés, és nem utolsósorban az Eleven Társulat véget nem érő mesés zenéje. Természetesen nem maradhatott el a helyi önkéntes tűzoltók bemutatója sem, ahol puttonyfecskendő vizét pumpálva kellett a flakonokat egyesével vízsugárral eltalálni. A hat állomás „,mesetúrájának” végén a játékos feladatok megoldása után lufikat kaptak a résztvevők. A kifáradhatatlan gyermekeknek pihenésképpen süteményt, palacsintát, szörpöket, gofrit vásárolhattak a szülők, amelynek összegét a Pázmándi Óvoda Gyermekeiért Alapítvány pénztárába fizethettek. Ez az összeg hozzájárulása lesz a későbbiekben betervezett fejlesztő, udvari játékoknak, valamint a fejlesztő programok eszközeinek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában