Bringázz a munkába!

2022.05.17. 18:27

Uzsonnával várták a fehérvári bringásokat (videó)

Kakaós csiga, müzliszelet és üdítő – papírzacskóba csomagolt elemózsiával várta a két keréken közlekedőket a Magyar Kerékpárosklub helyi szervezete kedden délután a város három helyszínén.

Héjj Vivien

Fotó: NAGY NORBERT

A Berényi úton a Videoton főbejáratánál, a Holland fasori körforgalom előtt és a Palotai kapu téren uzsonnával várták kedden délután a kerékpárosokat. A kezdeményezéssel a Magyar Kerékpárosklub helyi szervezetei az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló „Bringázz a munkába!” szemléletformáló kampányt népszerűsítik az ország 50 helyszínén.

A klub fehérvári csapata a fent említett három helyszínen várta a munka vagy iskola után fáradtan és éhesen hazafelé tekerőket.

– Már több mint 10 éve szervez a Magyar Kerékpárosklub ilyen eseményeket, amikor megvendégeljük a bicikliseket. A bringások a bringásokat szeretettel látják egy uzsonnára – beszélt a kezdeményezésről Pásztor László, a Magyar Kerékpárosklub helyi szervezetének titkára, akitől azt is megtudtuk, az összeállított csomagokban kerékpár kerekeire hajazó kakaós csiga, müzliszelet és üdítő várta az éhes-szomjas bicikliseket.

Az alkalomra összesen 400 uzsonnás csomaggal készült a szervezet, s a kezdeményezés sikerét mutatja, hogy a szemerkélő eső ellenére is hamar gazdára találtak a finomságok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában