Az Ápolók Nemzetközi Napján

2022.05.14. 07:41

Minőségi szakdolgozókat köszöntöttek az újvárosi kórházban

A Szent Pantaleon Kórház Minőségi Ápolásért Alapítványa hagyományteremtő céllal 2019-ben hirdette meg első alkalommal a „Minőségi Szakdolgozó” cím elnyerésére irányuló pályázatot. Az ez évi kitüntetettek részére a díjak ünnepélyes átadására az Ápolók Nemzetközi Napján, a kórház auditóriumában tartott rendezvényen került sor.

Duol.hu

A rendezvényt Jobbágy Lajos főigazgató nyitotta meg, majd Bokorné Sike Erika, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezetének elnöke, majd Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató köszöntötte a megjelenteket.

Az ünnepség kiemelkedő eseménye a „Minőségi Szakdolgozó” Díjak átadása volt. Az elismerésben részesülő munkatársak Erdély-Franyó Anna ápolási igazgatótól, a Minőségi Ápolásért Alapítvány kuratóriumi elnökétől, Stipkovits Gabriellától, az alapítvány kuratóriumi titkárától és Oroszi Csillától az alapítvány kuratóriumi tagjától vehették át a díjakat.

Az alapítvány a benyújtott javaslatokat egy szempontrendszer szerint bírálta el. A díjazás feltételeiként szabott kritériumoknak Balogh Erika ápoló, a szülészet-nőgyógyászati osztály, Burunczné Nagyapáti Gyöngyi fizikoterapeuta, a mozgásszervi rehabilitációs osztály, Csesznekné Rubi Valéria ápoló, a szemészeti osztály, Schüller-Rabi Julianna aneszteziológiai szakasszisztens, az aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztály és Zomi Edit ápoló, az összevont belgyógyászati osztály munkatársának szakmai munkássága, emberi kvalitásai feleltek meg a leginkább, így számukra ítélte oda a díjat. A méltatásaikat ezen a linken találják: MÉLTATÁSOK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában