Frissen Fejérből

2022.05.25. 13:32

Mini gyermeknap kerekedett a játszótér átadásából Polgárdiban

Szerda délelőtt tartott ünnepélyes átadón Törő Gábor, országgyűlési képviselő, Ferencz Kornél, a Vertikál Zrt. igazgatóságának elnöke és Bogó Csaba, ügyvezető, valamint Nyikos László, Polgárdi város polgármestere vágták át a nemzeti színű szalagot.

Hajdú Marianna

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A helyi bölcsődéből és óvodából érkező gyerekek pillanatok alatt vették birtokba a tér minden igényt kielégítő játékait. 

A Vertikál Zrt. finanszírozásával modern, látványos, biztonságos, az európai normáknak mindenben megfelelő játékeszközökkel lepték meg az apróságokat.

A beszédek elhangzása közben a tér a gyerkőcök örömteli hangjaitól volt hangos, amit olykor egy - egy lufi kipukkanása szakított meg.

A játszótér igazi együttműködés révén jött létre. Csak a játékeszközök beszerzése több, mint 20 millió forintba került. Gondosan tervezett és kivitelezett parkot sikerült megvalósítani, amelyet a gyermekek és a park biztonságának megőrzése érdekében kerítéssel is elkerítettek.

Mint kiderült, a játszótérnek – másik kettőhöz hasonlóan – nevet keresnek, amit kifejezetten a tereket használók ötletei alapján szeretnének majd kiválasztani.

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában