Frissen Fejérből

2022.05.06. 14:30

Megszűnik a forgalomkorlátozás a 7-es számú főúton Szabadbattyánban

Május 13-án, pénteken 10 órától megnyílik az új híd és a közúti pályaszakasz a 7-es főúton, Szabadbattyánban a kétirányú személygépjármű- és teherforgalom, valamint a gyalogos forgalom számára – tájékoztatta érdeklődésünkre pénteken lapunkat a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs titkársága.

V. Varga József

Forrás: FMH-Archív (PT)

A Budapest–Balaton kerékpárút 15,7 kilométer hosszú, Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszán a NIF Zrt. beruházásában a 7-es számú főút Szabadbattyán belterületi szakaszán, a Nádor-csatorna felett új közös közúti és kerékpáros híd épül. Az új híd forgalomba helyezésével egy időben a Nádor-csatorna feletti ideiglenes terelőút hídján is megszűnik az áthaladás lehetősége, így a terelőút megmaradó szakasza eredeti funkciója szerint, lakóútként üzemel tovább. A kerékpárút építéssel kapcsolatban esetlegesen szükséges javítási- és befejező munkák kapcsán a 7-e főút érintett szakaszán még ideiglenesen forgalomkorlátozás (sebességkorlátozás) mellett lehet majd közlekedni, illetve időszakosan munkavégzésre, és ezzel kapcsolatosan esetlegesen kisebb torlódásokra lehet számítani. 

A NIF Zrt. köszöni az autósok és a lakosság türelmét és együttműködését!


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában