Frissen Fejérből

2022.05.21. 17:44

Királyi Vigasságok az István Király Általános Iskolában

Nem akármilyen királyi vigasságban lehetett része annak, aki szombaton ellátogatott a székesfehérvári István Király Általános Iskola délutánba hajló rendezvényére.

Hajdú Marianna

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Reggeli ébresztő gyanánt a GD Fitness aerobikos, zenés tornával mozgatta meg a korán kelőket, majd Krählingné Kovács Tünde, iskolaigazgató, Östör Annamária és Viza Attila, önkormányzati képviselők beszédei nyitották meg a családi egészség- és sportnapot.

A programokban, de a versenyekben sem volt hiány egész nap. Akik szórakozni vágytak, különféle bemutatók közül tudtak válogatni, akár a színpadon, a tornateremben vagy szabadtéren. Tánc-, rendőrségi, tűzoltóautó és felszerelésének bemutatója, valamint bűvész trükköket is láthattak az érdeklődők. 

A versengő típusok megmérhették ügyességüket és tudásukat páros csocsóban, dartsban, de még pingpongban is. 

Aki édesebb örömökre vágyott, annak lehetősége nyílt a süteménykészítő versenyen indulni, amire egy tálca házi készítésű süteménnyel lehetett nevezni.

A Királyi Vigasságokon véradást is szerveztek, ami köré szintén verseny szerveződött az osztályok között. Az az osztály volt a befutó, aki a legtöbb véradót tudta küldeni.

A sok program és szórakozás mellett látható volt még hüllő kiállítás, játékos festés, egyedi kézműves termékek kiállítása és vására. Az Egészségügyi programok is sokféle lehetőséget kínáltak, mint a vércukor- és koleszterinszint mérés, csontsűrűség-vizsgálat, természetgyógyászat vagy az érterápia.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában