Sajtótájékoztató

2022.05.04. 07:20

Két témát is kiemelt Juhász László

Sajtótájékoztatót tartott kedden délelőtt Juhász László, a Válasz önkormányzati képviselője.

Palocsai Jenő

Juhász László más szobrot is készíttetne

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Hiemer-ház Boross termében tartott tájékoztatón a politikus az ukrán menekültek támogatásával kapcsolatban elmondta, hogy hátrahagyták mindenüket, és sokan közülük kimerülten, sőt betegen érkeztek, ami komoly kihívás elé állította a szociális szektort. Másik súlyos gondként az merült fel, hogy két hónap elteltével még mindig akadozik a kommunikáció, az ukrán nyelvű tájékoztatás, ezért itt is megérett Juhász szerint az idő egy finomhangolásra, azt viszont örömmel üdvözölte, hogy végre elindult a menekült gyerekek online oktatása. 
A sportot, azon belül a sóstói stadiont is kiemelt ügynek tartja Juhász, aki elmondta, hogy a Mol Aréna elé kerül Kovács Ferenc mesteredző emlékműve, és hogy legalább ilyen fontos lenne egy ilyen szoborral adózni Bencsik Pista bácsi előtt, hiszen az ő idejében lett a Videoton mint klub fontos név, akkor készült a stadion is, és akkoriban, a 80-as évek derekán érkezett a nagy siker is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában