Frissen Fejérből

2022.05.23. 08:30

Jótékony összefogás és mulatság Válon

Testmozgással indult a szombat reggel Válon: jótékony célért futhattak, illetve kerékpározhattak a helybéliek. A távok teljesítése és némi szusszanás után kezdődhetett az egész napos, zenével, tánccal és látványos bemutatókkal színesített mulatság.

Héjj Vivien

A Dinasma hastánccsoport produkciója is nagy tapsot kapott a váli jótékonysági rendezvényen

Forrás: Héjj Vivien / Fejér Megyei Hírlap

Zene, tánc, hamburger, lángos és önfeledt jókedv – ez mind megtalálható volt szombaton a Váli-víz mentén elterülő kultúrparkban, ahol ismét jótékony cél jegyében gyűltek össze a helybéliek. Szombaton tartották ugyanis – a szeptemberi futás után – a második jótékonysági rendezvényt a helyi játszótérért. Egy váli apuka ötletén alapul a kezdeményezés, aki a Váli-víz melletti, kissé elhasznált játszótérből szeretett volna egy nagyszabású játszóparkot kialakítani. Ötlete megvalósításához a település vezetőjében és lakóiban is partnerre talált. 

Örömmel mondhatjuk, hogy a kezdeményezésnek már látványos eredménye van, a játszótér immár egy mérleghintával, egy körhintával és kosárhintával bővült, valamint a régen várt kalandvárat is felavathatták és birtokba vehették a gyermekek. A most befolyt összegből ivókúttal és mászópiramissal gazdagodhat a gyerekparadicsom. A nap során kürtőskalács és lángos is várta az éhes szájakat, aki pedig a nagy melegben inkább valami hűsítőre vágyott, az a csavart fagyi felé vehette az irányt. 

Nagy sikert arattak a színpadi előadások: felléptek többek között a Mányi Mazsorettek és a Dinasma hastánccsoport, valamint a Válinka néptánccsoport tagjai. A délután második felében az énekes produkciók mellett látványos buborékshow és Tűzvarázs-bemutató várta az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában