Már tudják, mire költik

2022.05.04. 07:30

Jó helyre vitte a szerencse a húsvéti milliót

Egymillió forintot nyert a Fejér Megyei Hírlap Húsvéti Milliók nevű online kvízjátékán Szabó Ferencné Bea. Jó helyre került a váratlan összeg: a fehérvári család otthonát szeretné kicsit felújítani a hírlapos húsvéti nyereményből.

S. Töttő Rita

Szabó Ferencné Bea a Húsvéti milliók nyereményjáték Fejér megyei nyertese

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu szerkesztősége izgalmas és értékes nyereményt ígérő játékot indított ünnepek előtt: a Húsvéti Milliók online kvízjátékon a résztvevőknek egy dolguk volt: ha naponta ellátogattak a feol.hu oldalára, s megkeresték a nyerő cikket a címoldalon és sikeresen megválaszolták a matricával jelölt napi kérdéseket, esélyt kaptak arra, hogy övék legyen az 1 millió forintos főnyeremény. Szabó Ferencné Bea rendszeresen részt vesz játékainkon, így talált rá az interneten erre a lehetőségre is – ezt már ő maga mesélte, miután neki kedvezett a szerencse a húsvéti játékon, és az ő számláján landolt az 1 millió forint. Érdemes volt hát napi és heti szinten is játszania. A székesfehérvári családanya boldogan mesélt:

- Nem is szóltam a családnak, hogy játszom, hiszen rendszeresen részt veszek hasonló játékokon. Volt már pár kisebb nyereményem, de most, amikor felhívtak, hogy enyém a főnyeremény, majdnem hasra estem! Éppen dolgoztam és alig hittem el, hogy ez történik velem – emlékezik. Bea így már az igazán jó hírt vihette haza: hamarosan övé lesz a húsvéti hírlapos millió! Így is lett – mondja -, megérkezett a fődíj, melynek elköltésére is már megvan a családi stratégia: - Szeretnék új konyhabútort és egy kisebb lakásfelújítást – mondja, hozzátéve, reméli, hogy még a nyár folyamán megvalósulhatnak az álmai. – Amióta felhívtak a főnyeremény hírével, én olyan boldog vagyok, hogy még felbosszantani sem tud senki! – teszi hozzá és mosolyog. Folyamatosan mosolyog – már ezért is jó helyre vitte a szerencse a Fejér megyei főnyereményt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában