Magasabbra a tetőt, ácsok!

2022.05.04. 19:51

Hamarosan elkészül a szabadbattyáni a Holbik család házának teteje

Holbikné Ágota örömmel számolt be arról, hogy hamarosan megoldódik házukon a tetőcsere. A helyi vállalkozó május végére ígérte a munka elvégzését.

V. Varga József

Holbik Lászlóné és fia, Péter nagyon nehéz helyzetbe került a tető megrongálódása miatt

Forrás: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Amint lapunk hasábjain megírtuk, a január végi szélvihar felszakította Szabadbattyánban a Holbik család házának rossz állapotú tetőszerkezetét. Holbik Lászlóné Ágota és 32 éves, fogyatékkal élő fia, Péter nagyon nehéz helyzetbe került a tető megrongálódása miatt. 

Holbikék csekély pénzből élnek, így a mindennapi szükségleteiken túl nem tudtak nagyobb összeget félrerakni, amely fedezné a tetőjavítást, a ház felújítását. Írásunk nyomán aztán sorra érkeztek a különböző felajánlások és adakozások, ki anyagiakkal, ki étellel, ki építőanyaggal, ki pedig a munkájával és az idejével járult hozzá a család támogatásához. 

Holbikné elmondta a Hírlapnak, hogy a vállalkozó időközben felmérte a tető állapotát, és úgy mondta: amint az időjárás kedvezőbbre fordul, és alkalmasabb lesz a tető újjáépítéséhez, elvégzi a munkát. Erre minden valószínűség szerint május végéig sor kerül. Köszönet és hála mindenkinek! – tette hozzá Ágota.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában