Frissen Fejérből

2022.05.13. 16:02

Fejér megyeiek kerültek az ország legnagyobb gasztro szövetségébe

Tisztújító közgyűlést tartott csütörtökön a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, melynek köszönhetően két Fejér megyei szakember is bekerült a vezetőségbe: a fehérvári Adamek Balázst casual és fine diningért felelős alelnöknek választották, a fiatal vezetőségi tagok közé pedig beválasztották a csákvári Csuta Rita junior cukrász vezetőt.

S. Töttő Rita

Az új vezetőség a tisztújítás után

Forrás: Szövetség

Május 12-én, azaz csütörtökön tisztújító közgyűlést tartott  a  Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, ahol hatodik alkalommal választották meg egyhangúlag az országos küldöttek Krivács Andrást, az ország legnagyobb gasztronómiai szervezete élére. A következő időszak alelnökeit és szakmai témákért felelős személyeit is megválasztották a gyűlésen, ahol régi és új szakembereket is beválasztottak a vezetőségbe.

A Szövetség tájékoztatása szerint Fejér megyei szakemberek is kerültek a vezetőségbe. Adamek Balázs casual és fine diningért felelős alelnök (Diófa Étterem, Székesfehérvár) lett, a fiatal generációt pedig többek közt  Csuta Rita junior cukrász vezető (Csuta cukrászda, Csákvár) képviseli majd a szervezetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában