2022.05.13. 16:02
Fejér megyeiek kerültek az ország legnagyobb gasztro szövetségébe
Tisztújító közgyűlést tartott csütörtökön a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, melynek köszönhetően két Fejér megyei szakember is bekerült a vezetőségbe: a fehérvári Adamek Balázst casual és fine diningért felelős alelnöknek választották, a fiatal vezetőségi tagok közé pedig beválasztották a csákvári Csuta Rita junior cukrász vezetőt.
Az új vezetőség a tisztújítás után
Forrás: Szövetség
Május 12-én, azaz csütörtökön tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, ahol hatodik alkalommal választották meg egyhangúlag az országos küldöttek Krivács Andrást, az ország legnagyobb gasztronómiai szervezete élére. A következő időszak alelnökeit és szakmai témákért felelős személyeit is megválasztották a gyűlésen, ahol régi és új szakembereket is beválasztottak a vezetőségbe.
A Szövetség tájékoztatása szerint Fejér megyei szakemberek is kerültek a vezetőségbe. Adamek Balázs casual és fine diningért felelős alelnök (Diófa Étterem, Székesfehérvár) lett, a fiatal generációt pedig többek közt Csuta Rita junior cukrász vezető (Csuta cukrászda, Csákvár) képviseli majd a szervezetben.