Pályázat

2022.04.05. 07:05

Új kisbuszt vett a szabadbattyáni Fiatal Civil Kurázsi Egyesület

A napokban megérkezett a pályázati támogatásból vásárolt kisbusz, mely ezentúl a Fiatal Civil Kurázsi Egyesület munkáját segíti.

Déri Brenda

A kisbusz nagy segítséget jelenthet az egyesület civil munkájában

Forrás: Törő Gábor közösségi oldala

A 2005-ben alakult egyesület célul tűzte ki, hogy olyan lehetőségeket teremtsenek a fiataloknak, mellyel megszerezhetik a fejlődésükhöz szükséges tudást. „Hiszünk abban, hogy a testi, lelki és szellemi jólét állapota mindenki számára elérhető, ha rendelkezik a tudással, ami elvezeti ehhez” – olvasható az egyesület internetes oldalán. Ennek fényében az elnök, Pletser Ádám szervezetük nevében már többször adományozott.

 

Legutóbb barátjával, a kőszárhegyi Simon-cégcsoport igazgatójával, Simon Péterrel adakoztak életmentő EpiPen-injekciókat megyénk számos oktatási intézményébe, illetve szintén összefogtak a kárpátaljai menekültek megsegítése érdekében. Ahogy szokták mondani, a befektetett munka mindig kifizetődik. Nos, úgy tűnik, esetükben ez szó szerint így történt, hiszen egy minden extrával felszerelt kisbuszt vásárolhatott meg az egyesület. Az elnök Törő Gábor internetes bejegyzése alatt köszönte meg az országgyűlési képviselő közbenjárását a sikeres pályázati támogatás elnyerésében, melyből megvásárolhatták a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában