Pályafelújítás

2022.04.20. 21:00

Módosított menetrend a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon

A Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon pályafelújítás végeznek, ezért:

- április 19-én és 20-án a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az InterCity-k helyett Sárbogárd és Dombóvár, a személyvonatok helyett Szakály-Hőgyész és Dombóvár között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

- április 21-től 25-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az InterCity vonatok helyett Sárbogárd és Dombóvár, a személyvonatok helyett Simontornya és Szakály-Hőgyész, valamint Keszőhidegkút-Gyönk és Szárazd között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

- április 26-tól május 22-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az InterCity vonatok helyett Dombóvár és Pécs, a személyvonatok helyett Dombóvár és Szentlőrinc között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A részletes menetrend innen letölthető:

https://bit.ly/3jO2ZLu,

https://bit.ly/3rxXB30,

https://bit.ly/3jM1nl4

 

A pályafelújításhoz igazodva változik a menetrend a Dombóvár–Gyékényes, a Pusztaszabolcs–Dunaújváros, a Dunaújváros–Rétszilas, a Székesfehérvár–Sárbogárd, a Sárbogárd–Bátaszék, a Dombóvár–Komló, a Dombóvár–Bátaszék, a Nagykanizsa–Pécs, a Szentlőrinc–Sellye, a Pécs–Villány–Magyarbóly és a Villány–Mohács vonalakon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában