Mind az öten

2022.04.21. 07:30

Megbízásaikat vehetik most át a Fejér megyei képviselők

A napokban viszik át megbízóleveleiket a megválasztott országgyűlési képviselők, köztük megyénk öt képviselője is. Vargha Tamás és Tessely Zoltán már át is vette a dokumentumokat.

BE

Vargha Tamás tegnap vette át megbízólevelét Berdó Gábor Károlytól

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Május 2. napján alakul az új parlament, így a napokban minden megválasztott országgyűlési képviselő megkapja megbízólevelét.

Tessely Zoltán, Fejér megye 3. számú választókerületének képviselője családja és közvetlen kollégái körében vette át megbízólevelét a bicskei polgármesteri hivatalban. Közösségi oldalán így fogalmazott: – A következő négy évben is minden erőmmel Pannónia Szíve fejlesztéséért fogok dolgozni!

Székesfehérvár országgyűlési képviselője, Vargha Tamás szerdán a Szent István Király Múzeum megújult központi épületében Berdó Gábor Károlytól, Fejér Megye 1. számú OEVK Választási Bizottságának elnökétől vette át megbízólevelét. A képviselő kiemelte, továbbra is minden fehérvárit képvisel a parlamentben. Törő Gábor, a 2. számú és Mészáros Lajos, az 5. számú választókerület megválasztott képviselői a csütörtöki napon, Vargha Gábor, az 5. számú választókerület képviselője pedig pénteken veszi át megbízólevelét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában