Gyűjtse a milliókat!

2022.04.22. 10:00

Elvitték az egymilliót - Hűséges előfizetőnké lett a nyeremény

Jánosa Györgyné, Ibolya néni Pusztaszabolcsról érkezett a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségébe, hogy átvegye nyereményét, amit Gyűjtse a milliókat! játékunkon nyert.

Hajdú Marianna

Az örömteli sírást mosoly követte: Jánosa Györgyné nyert

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– Minden reggel beviszem az újságot, és nagyjából átnézem. Ha főznöm kell, nem tudok üldögélni sokáig, de ebéd után mindig tüzetesen végigolvasom – meséli büszkén Ibolya néni a szerkesztőségben. A televízió nem köti le, számára az újság olvasása és a rejtvényfejtés okoz örömet.

A felgyűlt újságok is megbecsülést érdemelnek. Kéthavonta összegyűjtve és összekötözve a szomszéd kisfiú kapja meg azokat, aki zsebpénzre váltja az újságkötegeket, így még az újrahasznosítás is okosan megoldott.

Ibolya néni telefonos megkeresés után értesült arról, hogy milyen szerencse érte, amitől  örömében elsírta magát. A másnapi lapban már a neve is szerepelt a nyertesek között. A nem mindennapi nyereménynek már megvan a helye. Az otthona lesz belőle felújítva, kicsinosítva. Ibolya néni magára is gondolt, és a ruhatárát is szeretné megfiatalítani. Ezúton is gratulálunk neki!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában