Bikesafe

2022.04.10. 09:24

Egészségnap az ercsi művelődési házban

A bűnmegelőzés jegyében tartottak foglalkozásokat a Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vettek az Ercsi Rendőrőrs munkatársai a 2022. április 9-én Ercsiben, az Eötvös Művelődési Házban megrendezésre kerülő Egészséges Életmód Egyesület Egészségnapján. Az eseményen Bali Imre rendőr főtörzszászlós, az Ercsi Rendőrőrs csoportparancsnoka az érdeklődőknek bemutatta a "részeg szemüveg" hatásait, továbbá bűnmegelőzési tanácsokkal és játékos tesztekkel fogadta az eseményre kilátogatókat - írja a police.hu.

Forrás: Police.hu

Nyolcas Tünde rendőr őrnagy, a Gárdonyi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési előadója és Raczkó Dóra Tamara rendőr őrmester, az Ercsi Rendőrőrs járőre, ingyenes BikeSafe regisztrációval és a járművek védelmét segítő hasznos tanácsokkal látták el a tulajdonosokat, ezzel elősegítve a vagyonbiztonságot. A program lényege, hogy a regisztráció alkalmával minden, a kétkerekűre vonatkozó fontos adat rögzítésre kerül, amely egy későbbi kerékpárlopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját, valamint elősegíti azt, hogy a kerékpár mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához. Aki nem tudott részt venni a rendezvényen, de szeretné a kerékpárját regisztrálni, az a www.bikesafe.hu weboldalon bármikor megteheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában