Frissen Fejérből

2022.04.30. 09:00

Egész napos programok várják a sportolni, játszani, szórakozni vágyókat a Sportmajálison

A járvány okozta kényszerszünet után idén ismét fantasztikus programok térnek vissza május elsején.

Hajdú Marianna

A helyszín az aréna

Forrás: FMH-Archív / NN

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ tizenegyedik alkalommal készül megmozgatni május elsején több ezer embert. A sportmajális amatőr és profi sportolókat összefogó felvonulással fog indulni a Petőfi-szobortól – az egész várost átszelve – a Mol Aréna Sóstóig. Az egyenmelegítőbe öltözött és zászlókat lengető tömeget láthatjuk felvonulni 9 órától a János vitéz park–Palotai út–Széchenyi út–Csíkvári út útvonalon. A célban Cser-Palkovics András polgármester mond köszöntőt. Itt az önkormányzat által adományozott Székesfehérvár Sportjáért díjakat is átadják. 

A felállított kisszínpadon 11 órától egymást váltják az edzők: Dancs Éva zumbaórát, Péntek Enikő zóna edzést tart, Katus Attilával aerobikozhatunk, Béres Alexandrával fitneszedzésen vehetnek részt a mozogni kívánók, Komjáti Zsuzsanna jógázni hívja az embereket. A nagyszínpadi programok 11 órakor kezdődnek, az egyesületek tagjai itt 10–15 perces bemutatókkal ismertetik meg tevékenységüket. 

A sportprogramok mellett a Sóstó Látogatóközpontban 10-től este 6-ig megismerkedhetünk a Lego robot akadálypályával és az Alba Innovár szelektívhulladék-gyűjtő robotjával is, de a LIME Technology rollereivel is hajthatunk az Aréna kerengőjén. Este 6 órától Király Viktor, majd DJ Kátai szórakoztat, a jó hangulatért a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar és a Band of StreetS felel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában