Folytatódhat a megkezdett munka is

2022.04.22. 08:30

Átvette megbízólevelét Mészáros Lajos és Törő Gábor

Átvette megbízólevelét Törő Gábor, a 2. számú, és Mészáros Lajos, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője.

Palocsai Jenő

A 2. sz. vk. képviselője Törő Gábor

Forrás: FMH

A megyeházán vehette kézbe megbízólevelét Törő Gábor, a negyedik ciklusát most kezdő politikus, aki a leadott 50 ezer 666 érvényes szavazatból 28 ezer 380 voksot kapott, derült ki Kincses Zsolt Dávid, a helyi választási iroda vezető-helyettesének beszámolójából. A 2. számú választókerület választási bizottságának elnöke, Pacher Ildikó személyesen adta át a megbízólevelet Törőnek, aki úgy fogalmazott: – Eddig is nagyon jó kapcsolatot ápoltunk a 29 környező település vezetőivel és lakosaival, és ezt a munkát szeretném folytatni.

Mészáros Lajos először vehette át megbízólevelét, erre a dunaújvárosi polgármesteri hivatalban került sor. – Ez nagy öröm és egyben nagy kihívás is számomra, hiszen mostantól kezdve felelősséggel kell tudnom képviselni a dunaújvárosi és környéki embereket a parlamentben – nyilatkozta közösségi oldalán az ország­gyűlési képviselő, hozzátéve, foglalkozni is fog a mindennapi problémákkal.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában