Imádjuk

2022.04.21. 19:15

A tavasz színei és virágai valóságos mesevilággá varázsolják Székesfehérvár utcáit

A hosszú tél, és a tavasz elején tapasztalható hideg időjárás után most végre mindenki örül, hogy beköszöntött az igazi jó idő, ezzel együtt pedig szebbnél-szebb színek, és virágok tárulnak elénk szerte a városban.

Bagotai Zsanett

Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

A minap mi is tettünk egy sétát a megyeszékhelyen a kellemes napsütésben, hogy fotókon is megörökítsük az évnek ezen csodálatos időszakát. A Pelikán udvarba lépve csodálatos tulipán, és nárcisztenger tárul elénk, a város különböző pontjain, pedig rózsaszínbe vagy fehérbe borult fák örvendeztetik a sétálókat. Egy kicsit távolabb merészkedve a Fő utcától sem kell aggódni, sőt a lakótelepek között járva számtalan gondozott kis kertecske tárul elénk, melyet szorgos kezek munkálnak nap mint nap, hogy színesebbé tegyék a betonrengeteget, és persze az arra járók napját. Egy szó mint száz, egyszerűen csodálatos ilyenkor egy nagy sétát tenni, és gyönyörködni abban, amit a természet nyújt nekünk. 
 

Most pedig szavak helyett, beszéljenek a képsorok:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában