Pályakarbantartás

2022.03.19. 11:00

Több vonalon módosul a vonatok menetrendje Fejérben

MÁV

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Budapest–Székesfehérvár–Szombathely vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek március 21-től 23-ig a Székesfehérvár és Várpalota között végzett pályakarbantartási munkák miatt. Székesfehérvár és Várpalota között minden vonat helyett pótlóbusz közlekedik. A Bakony, a Göcsej és a Citadella InterCityk, valamint a veszprémi személyvonatok a Déli pályaudvarról fél órával korábban indulnak és Budapest felé is változik a mentrendjük.

 

A Budapest–Székesfehérvár–Szombathely vonalon március 24-én és 25-én a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Ajka és Boba, illetve Ajka és Jánosháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

 

A Budapest–Székesfehérvár–Szombathely vonalon március 31-től április 2-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Celldömölk és Porpác, illetve Szombathely, továbbá Ostffyasszonyfa és Sárvár között pótlóbuszok szállítják az utasokat.A Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa vonalon.

 

A Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa vonalon április április 4-től 8-ig pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Székesfehérvár és Lepsény között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában