Frissen Fejérből

2022.03.14. 15:30

Szétszéledt malacok és megmérgezett házikedvencek - Igazi hullámvasút volt az elmúlt hét Fejérben

Csokorba szedtük a múlt hét legolvasottabb cikkeit.

feol.hu

Forrás: FMH-Archív (NN)

1. Malac a pácban

Múlt hét szerdán árokba borult egy sertéseket szállító nyerges vontató a 7-es főút 71-es kilométerénél, Székesfehérvár térségében, a 801-es főút találkozásánál, a körforgalom előtt. Az állatok egy része a környéken szétszaladt. Fotósunk a helyszínen videót is készített. Kattintson IDE és tekintse meg!

 

 

2. Negyed milliárd

Minden héten vasárnap délelőtt megmutatunk olvasóinknak egy eladó házat Fejér megyéből. Legutóbb egy, a Csónakázó-tó mellett elhelyezkedő lakás volt porondon. A 132 nm alapterületű otthon frissen készült társasházban keresi-várja első tulajdonosát! Mit rejtenek a falak? Lássuk

 

 

3. Mérgezés

Több mint tíz házi kedvenc vesztette életét finoman szólva is kérdéses körülmények között az elmúlt hónapokban Soponyán, de minden erőfeszítés ellenére, olvasónk tehetetlen, nem tud feljelentést tenni. A kétségbeejtő esetről bővebben ITT olvashat

 

 

4. Összevonás

Költségmegtakarítás miatt hamarosan összevonják az Alapon lévő Mini-Coop üzletet és a Magyar Posta helyi fiókját. 

– A közbeszédek tisztázása végett szeretném leszögezni, hogy a posta nem fog bezárni, fel sem vetődött ennek a lehetősége. Önkormányzatunk a posta működésétől független, és nincs ráhatásunk a postai feladatellátásra – olvasható az Alap közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.

 

 

5. Magyar Érdemrend tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Bucsi László

Nemzeti ünnepünk alkalmából Kásler Miklós adta át az Emmi állami kitüntetéseit. Magyar Érdemrend tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, ortopéd szakorvos, és Ocskay Gábor István, az ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia kuratóriumi elnöke. Részletes cikkünket ITT olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában