Frissen Fejérből

2022.03.06. 07:30

Lezárják a Nagyszebeni utca egy szakaszát

Gázelzáró- és bekötővezeték cseréje miatt lezárják március 7-től március 11-ig a Nagyszebeni utca Nagyváradi – Tordai utca közötti szakaszát. A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő autóbuszokat is. A 40 és 41 jelzésű járat terelőútvonalon közlekedik a munkálatok idején.

ÖKK

Forrás: Illusztráció: Elekes Gergő / feol.hu

A Nagyszebeni utcában gázelzáró- és bekötővezeték-csere építési munkák zajlanak. A bekötővezetékek cseréje miatt lezárják március 7-én, hétfőn 8 órától a Nagyszebeni utca Nagyváradi – Tordai utca közötti szakaszát. A lezárás előreláthatólag március 11-én, pénteken 17 óráig tart. Az utca átmenő forgalomtól lezárt szakaszai zsákutcaként üzemelnek, az itt található ingatlanok a Nagyváradi utca, valamint a Tordai utca irányából közelíthetők meg.

A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő 40 és 41 jelzésű autóbuszokat is, ezért az érintett járatok március 7-én, hétfőn üzemkezdettől március 11-én, pénteken üzemzárásig a Szilvamag utca – Tordai utca – Nagyszebeni utca terelőútvonalon közlekednek. A terelés időtartama alatt a Nagyszebeni utca 9. elnevezésű megállóhely kimarad.

Arra kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott  figyelemmel kísérjék, valamint úti céljaik megközelítése során vegyék figyelembe a lezárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában