Frissen Fejérből

2022.03.09. 12:13

Elismeréseket, jutalmakat adtak át a bölcsődei, az óvodai, valamint a szociális szektor dolgozóinak

A város egésze szempontjából fontos ágazatok dolgozóinak adott át Székesfehérvár önkormányzata hűségjutalmakat. Az óvodai, bölcsődei, valamint a szociális szektor dolgozóinak munkáját ismerték el.

Baráth Eszter

Neubauer Jánosné (j), az Árpád Úti Óvoda igazgatója 45 éve van a pályán

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A jutalomrendszerben olyan dolgozók kapnak elismerést, akik az adott évben valamilyen kerek évfordulót ünnepelnek pályájuk során, ám mivel idén első alkalommal adták át az elismeréseket, azok is átvehették a jutalmakat, akik a közeljövőben érkeznek szimbolikus hosszúságú munkaviszonyhoz. 

Az eseményen Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a meghívottakat, aki kiemelte, a díjazottak valamennyi székesfehérvári család életében fontos szerepet játszanak. Mint mondta míg a bölcsődei és óvodai dolgozók a legkisebbekkel foglalkoznak, addig a szociális szektor munkavállalói széles korosztály életét segítik. 

A két szektorból összesen több mint 200 fő vehetett át elismerést a Hiemer-ház báltermében: 95, szociális intézményben, 23, bölcsődében és 90, óvodában dolgozó személyt jutalmaztak. A bölcsődei, az óvodai, valamint a szociális szektor dolgozóit virágokkal, oklevelekkel és anyagi elismeréssel is jutalmazta a város önkormányzata. 

– Nagyon nagy öröm, hogy nem csak szavakban tudjuk megköszönni a munkájukat, ami persze, azt hiszem, fontos és időről időre meg kell tenni, ugyanakkor legalább ennyire fontos, hogy a tőlünk telhető lehetőségek mentén valamilyen módon kifejezzük a város háláját – emelte ki köszöntőjében Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere. A városvezető hangsúlyozta még azt is, hogy bár az önkormányzat döntött a hűségjutalmakról, de valójában a fehérvári dolgozók teszik lehetővé, hogy ezeket az elismeréseket megkapják a munkavállalók. Mint mondta, a jutalmak hátterét az a gazdasági teljesítmény adja, amelyben ők is nagy szerepet vállalnak, így valójában a város közösségének elismerései ezek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában