Nyári tábor

2022.03.29. 07:10

A sárbogárdi ifjúságnak segít a képviselő-testület

Helyi gyerekek táboroztatásához tesz hozzá az önkormányzat, illetve az egyik bizottság.

Majer Tamás

A képen sárszentmiklósi iskolások egy zenés foglalkozáson

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A sárbogárdi képviselő-testület, illetve annak oktatási, közművelődési és sportbizottsága 800 ezer, illetve további 800 ezer forintos támogatási keretösszeggel, tehát 1,6 millió forinttal írt ki nyári táborozást segítő pályázatokat.

 

A támogatásban részesíthetők köre az egyik pályázatban olyan sárbogárdi székhelyű vagy telephelyű alapítványok, amelyek a sárbogárdi fiatalok érdekében megvalósuló nyári programhoz, tevékenységhez kérik a támogatást, illetve nevelési-oktatási intézmények, nyilvántartásba vett civil szervezetek, egyházak.

 

A pályázatok célja: támogatásban részesíteni a sárbogárdi lakóhelyű 3–14 éves korosztály nyári táborozását, kirándulását úti-, étkezési és szállásköltség kiegészítésével, valamint belépőjegyek vásárlásához való hozzájárulással.

 

A támogatási kérelmeket legkésőbb április 15-ig, délig kell eljuttatni a sárbogárdi polgármesteri hivatalba. A döntésről írásban értesítik a pályázókat, május 16-ig.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában