Frissen Fejérből

2022.02.06. 18:45

Vitte a tetőt a szél, lánykérés a plázában és rémálomba fordult külföldi tanév - Ezeket olvastátok múlt héten

Csokorba szedtük az elmúlt napok legolvasottabb cikkeit.

feol.hu

Peti kinti tanárától online órákon tanul tovább lengyelül

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

1. Rémálomba fordult külföldi tanév

Álomnak indult, de idő előtti, rém­álomszerű vége lett annak a külföldi tanévnek, amit az AFS programban töltött a vasváris diák. Tíz hónap helyett végül november közepén a szülei hozták haza a lefogyott, lelkileg magára maradt csákvári tinédzsert Lublinból. 

Teljes cikkünket ITT olvashatják!

 

2. Emelik a béreket a Densonál

Tavaly decemberben indultak tárgyalások, szerdán pedig arról tájékoztathattuk olvasóinkat, hogy megállapodás született a gyártóvállalat székesfehérvári munkavállalóinak bérfejlesztéséről.

Kattintson IDE és olvassa el cikkünket!

 

3. Felejthetetlen lánykérés az Alba Plázában

Nem egyszer számoltunk már be emlékezetes lánykérésekről, amelyek Fehérvárhoz vagy Fejér megyéhez köthetőek. Az izgalom amúgy is a tető fokára hág, ha az ember megkéri szíve választottjának kezét, főleg ha a nagyközönség előtt teszi ezt. 

Így tett Ferenc is, aki a minap térdelt le kedvese, Alexandra elé, hogy megkérdezze elkíséri-e őt egész életében. Tette mindezt az Alba Plázában, egy Flashmob keretében, ahol stílusosan Bruno Mars Marry You című dalánál hangzott el a nagy kérdés. 

Nézzék meg, hogy sikerült!

 

4. Leszakította a szélvihar a szabadbattyáni család feje felől a tetőt, nincs pénzük újat felhúzni

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy hatvanegy éves szabadbattyáni asszony, Holbik Lászlóné végső elkeseredésében fordult lapunkhoz, bízva abban, hogy története megindítja olvasóinkat. Habár találkozásunknak nem éppen örömteli oka volt, ő még is mosollyal invitált be szerény otthonába, ahol 32 éves, fogyatékkal élő fiával, Péterrel lakik. A roskatag állapotban lévő épületről a viharos erejű szél lekapta a hullámlemez borítást, de a segítségükre érkező tűzoltók lécek segítségével ideiglenes megoldáskánt visszaszögelték azt.

 

5. Értékes régiségeket rejt a Somlyó-hegy?

Újabb lehetőségek kerültek előtérbe a Seuso-kincs rejtekhelyének szakértői magánkutatása során. Könnyen előfordulhat, hogy nemcsak a Kőszárhegyhez közeli Szár-hegy, hanem a hegyvonulat másik tagja, a Polgárdi melletti Somlyó-hegy mélye is több láda értékes régiség titkait őrzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában