Frissen Fejérből

2022.02.17. 07:10

Új autót vásárolhattak a szabadbattyáni polgárőrök

A Magyar falu program keretén belül nemrég átvehette új autóját a Szabadbattyán Polgárőr Egyesület, mely idén ünnepli megalakulásának 31. évfordulóját.

Déri Brenda

200 ezer kilométer járőrözés – a másik autó már régóta szolgálja az egyesületet, s ezzel az egész közös séget. Most új autót vehettek át, ami nagy segítséget nyújt a munkájukhoz

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szerdán délelőtt az egyesület elnöke, Rák Vilmos Zsolt örömmel számolt be lapunknak arról, hogy a közelmúltban mintegy 5 millió forint értékben vásárolhatott új gépjárművet a helyi polgárőrség. Mindez a Magyar falu program támogatásával és a terület országgyűlési képviselőjének, Törő Gábornak a közreműködésével valósulhatott meg. – Nagy segítség az új autó, ugyanis a másik tulajdonunkban lévő polgárőr gépjárművel már több mint 200 ezer kilométert tettünk meg az évek alatt. Jelenleg 34 tagunk van, melyből 20-an vállalnak aktív szolgálatot, ezt Szabadbattyán bel- és külterületein tesszük, ideértve Lajostelep, Emmaróza és Felsősomlyó településrészünket is – mondta az elnök. Majd a polgármester, Szabó ­Ildikó is szólt néhány szót. 

– A polgárőreink rengeteget tesznek Szabadbattyán közbiztonsága érdekében. Mind a lakók, mind pedig az önkormányzat sokat köszönhet nekik. Utóbbi részéről elmondhatom, hogy tevékenységükkel nagy terhet vesznek le a vállunkról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában