Frissen Fejérből

2022.02.06. 20:00

Sokan adakoznának a szabadbattyányi családnak

A napokban számoltunk be a Holbik családot ért szerencsétlenségről, mely során a hétvégi szélvihar feltépte vályogházuk tetejét. Az édesanya, Ágota és fogyatékkal élő fia, Péter szerény anyagi helyzetük miatt nem tudják rendbe hozatni a megsérült tetőt, így az emberek jólelkűségében bízva lapunkhoz fordultak segítségért.

Déri Brenda

Egy alapítvány is segítséget nyújt a családnak

Forrás: esti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

 

Újságunk, melyben Holbikékról írtunk, alig néhány órája lehetett megvásárolható a boltokban, amikor kaptam egy kedves üzenetet Ágotától. – Most olvastam szép és megható írását, természetesen egyből könnyek szöktek a szemembe, amelyek az újságra is ráfolytak – írta az édesanya, majd örömmel mesélte, hogy már volt, aki jelezte feléjük segítő szándékát. De nemcsak őt, hanem szerkesztőségünket is szó szerint megrohamozták a jelentkezők. Ki-ki a maga módján szeretett volna hozzájárulni a család támogatásához. Volt, aki csak telefonos elérhetőséget vagy bankszámlaszámot kért, míg más tetőcserepet ajánlott fel. Nemrég megtudtuk azt is, egy helyi vállalkozó hamarosan meglátogatja őket, és felméri a ház, illetve a tető helyzetét.

 Ezenkívül Braila Mária, a „Teljes Élet” Szociális Alapítvány munkatársa is felkeresett minket, aki felismerte Pétert és édesanyját. Elmondta, személyesen ismeri őket, mivel az alapítvány rendszeresen nyaraltatja a fiút. Látva cikkünket szeretett volna besegíteni, így továbbította Holbikék történetét a Bokor, Hazai Rászorulók Alapítvány részére, akik adománygyűjtést szerveznek nekik. Ők elsősorban a tető javítására, cseréjére gyűjtenek. Így ha bárki rajtuk keresztül utalna, kérjük, keresse az alapítványt! Természetesen követjük a fejleményeket, és amint friss információval tudunk szolgálni, azt közölni fogjuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában