Frissen Fejérből

2022.02.04. 16:04

Pályafelújítások és menetrendi módosítások a Fejér megyei vasútvonalakon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Mávinfo

A kép illusztráció

Forrás: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

A kép illusztráció

Forras: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

A Budapest–Székesfehérvár vonalon február 5-én és 6-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, mert Dinnyés és Székesfehérvár között pályakarbantartást végeznek. A Déli pályaudvarról 8 és 15 óra között Keszthelyre, Nagykanizsára és Tapolcára induló távolsági vonatok 15-20 perccel korábban indulnak, valamint 10 és 17 óra között 15-20 perccel később érkeznek a Déli pályaudvarra.

A Budapest–Székesfehérvár és a Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon február 12-én és 13-án, 19-én és 20-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, mert Székesfehérvár és Szabadbattyán, valamint Ferencváros és Kőbánya-Kispest között pályakarbantartást végeznek. 

A Budapest–Székesfehérvár vonalon február 26-án és 27-én, továbbá március 5-én és 6-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek pályakarbantartás miatt. A G43-as vonatok a Kőbánya-Kispestről 7:27-kor induló vonattól a 13:27-kor induló vonatig bezárólag, továbbá a Székesfehérvárról 8:18-kor induló vonattól a 14:18-kor induló vonatig bezárólag Kőbánya-Kispest és Martonvásár között közlekednek. Martonvásár állomáson Székesfehérvár felé, illetve felől a csatlakozást nem biztosítják.

A Budapest–Pusztaszabolcs vonalon február 7-én és 8-án Százhalombatta és Ercsi között pályakarbantartást végeznek, ezért módosított menetrendben közlekedik a Déli pályaudvarról Dunaújvárosba 8:50-kor, 10:50-kor és 12:50-kor, valamint a Dunaújvárosból a Déli pályaudvarra 7:31-kor, 9:31-kor és 11:36-kor induló S42-es vonat - adta hírül a MÁV.

 

Frissen Fejérből

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában